text to image
кв. Стрелбище, ул. Орехова гора 17Б
София,
България
23.3021222
42.6711276
UserLikes
Име: РАДОВАНОВ - МЛАДЕНОВ
Адрес: София, кв. Стрелбище, ул. Орехова гора 17Б
Телефони: text to image
Факс: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство - жилищно
Дейност:

Строителство на жилищни, обществени и промишлени сгради, ремонти

Ключови думи: строителноремонтни дейности, жилищно строителство, промишлено строителство, обществено строителство, ремонтни дейности
  • catalog.bg
  • РАДОВАНОВ - МЛАДЕНОВ

За нас

Фирма РАДОВАНОВ - МЛАДЕНОВ /Р-М / ООД е създадено през 1991г. от своите управители инж. Никола Радованов и инж. Младен Младенов. Основен предмет на дейност на фирмата са строителни и строително-ремонтни работи, проектиране и инженеринг. 

Основна част от дейността на фирмата е насочена към проектиране, изграждане и оборудване на жилищни, административни, здравни, културно-битови обекти и обекти на инженерната инфраструктура. Имаме иградени обекти в много градове както в България така и в Германия. 

Фирмата има необходимия опит в изграждане на нови и реконструкция на съществуващи обекти. За изграждането на всеки обект влагаме висококачествени материали на утвърдени български и чуждестранни фирми, придружени със съответни сертификати за качество и съответствие. За вече изпълнените обекти, притежаваме референции от инвеститори за качествено и добро изпълнение на извършените строително-монтажни работи. 

Разполагаме с опитни и високо квалифицирани технически кадри и работници, необходимата производствена база и офис, строителна механизация и транспорт. Всичко това гарантира качеството на изпълняваното от нас строителство. 

Допълнителна информация за Фирмата : 
• Редовен член на Българската Строителна Камара от 23.05.1995г., вписана в Централния професионален регистър на строителя под № I-000420. 
• Член на Германската Строителна Камара - гр. Лайпциг от 15.05.1995г., вписана в регистъра под № 0013350. 
• Застрахована в Дженерали ГРУП в съответствие с изискванията на чл.171 и чл.172 от ЗУТ. 
• Сертифицирана за управление на качеството по изискванията на ISO 9001:2008 със сертификат № BUL-QMS-029 от 03.06.2009год. на английската фирма DAS CERTIFICATION ltd 

Фирмата има дългогодишен опит в реконструкции и преустройства на всякакви обекти включително и на паметници на културата.

Сподели във Facebook



 
Открийте ни в Google+